søndag den 29. januar 2012

Om et par timer begiver jeg mig mod lufthavnen for at flyve til Budapest. Det er med arbejdet for at planlægge hvilken retning vi skal bevæge os i resten af året. De næste 3 dage deltager jeg i møder med mit team. På torsdag rejser jeg hjem igen.

Vi har rigtig hårdt ventervejr for tiden. I starten af ugen fik vi en masse sne og der var meget kraftig vind. Så meget at bilen næsten var helt dækket. Masser af veje er lukkede, og mange steder er elektriciteten væk på grund af væltede elpæle. Mange steder har man eget fyr ligesom os, og uden strøm kan det heller ikke producere varme. Efter sneen blev det rigtig koldt, og på udsatte steder i landet har der været -27 grader i nat. I Bukarest har vi haft omkring -15. Det ser ud til at kulden varer ved den næste uge med.. med dagstemperaturer på -10 eller lidt koldere... 

1 kommentar: