søndag den 16. juli 2006

Så er det afgjort. Jeg forlader Danmark d. 7. august.

Da jeg ikke har mulighed for at deltage i Frederiks dåb, har jeg besluttet at tage af sted tidligere end først tænkt.

Jeg kører fra Aalborg mandag morgen og kører til Dortmund, hvor jeg har booket et værelse på et hotel til en overnatning. Næste dag kører jeg fra Dortmund til Salzburg og overnatter på et hotel det. Den 3. dag kører jeg fra Salzburg til Arad i Rumænien, hvor jeg mødes med Dani. Vi tilbringer resten af dagen der og overnatter på et hotel, inden vi kører sammen det sidste stykke til Bukarest. På denne måde tager det godt nok 4 dage, men det kommer også til at være langt mindre stressende for mig.

På arbejdsfronten går det også fint. Jeg bliver kastet ud en masse forskelligt, men alle ved, jeg er ny, så de er alle gode til at hjælpe mig i gang. Forhåbentlig kommer jeg snart til at kunne arbejde hjemmefra, så jeg er fri for de 2x120 km hver dag. Der mangler bare lige en lille kode, som er bestilt...

Jeg er i fuld gang med at pakke, sortere, smide ud og så videre. Det er sådan set et ret stort arbejde, når man kun har 4 flyttekasser plus det løse at pakke ned i...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar