søndag den 9. juli 2006

Efter første uge og solgt lejlighed

Så har jeg harft min første uge i mit nye job, og hvor det var ret forvirrende og nyt det hele de første par dage, så synes jeg allerede nu, at jeg er ved at få en lidt bedre ide om, hvad mit job går ud på.

Grundlæggende handler det om, at det team, som jeg er ansvarlig for, står for opdatering af de fleste af hp.com internetsider i alle de europæiske lande på alle sprog, samt de overordnede sider for nogle store produkter, som HP udvikler. Der er mange nye mennesker, jeg skal lære at kende, og mange programmer og værktøjer, som bruges til at holde styr på det hele med. Men det kommer nok. Jeg er optimistisk. :)

Fredag aften fik jeg den glædelige besked, at min lejlighed er blevet solgt. Det løfter lidt af trykket fra mine skuldre. Det var sådan set den sidste store ting, der skulle falde på plads. De andre har været jobbet og opholdstilladelse - begge to ting, som det endte med at HP blev løsningen på. Nu er der kun småting tilbage, som at få ansøgt om refundering af registreringsafgift på bilen, opsigelse af diverse abonnementer og sortering og pakning af mine ting og sager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar