lørdag den 1. juli 2006

Den første post

Dette er den første post af forhåbentlig mange i min Blog om min flytning til Rumænien, mit nye job og mit liv i Rumænien, når jeg er kommet derned.
Det er i dag den 30. juni, og jeg har haft min sidste arbejdsdag hos Danske Fragtmænd. Det var både en normal arbejdsdag og en helt speciel dag på een gang. Der var jo opgaver, der skulle udføres, men samtidig var der også så mange at sige farvel til, og mange der ville sige farvel til mig. Til mine forhenværende kollegaer vil jeg hermed sige tak for den flotte afsked og de fine gaver. Tak til alle!

På mandag starter jeg i mit nye job hos Hewlett-Packard i Århus. Det glæder jeg mig meget til - det bliver helt sikkert spændende og interessant. Selvom jeg ikke er helt sikker på, hvad jeg kommer til at lave, så er jeg overbevist om, at det bliver helt anderledes end mit arbejde på fragtcentralen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar