mandag den 3. juli 2006

Første arbejdsdag hos HP

I dag var min første arbejdsdag hos HP i Århus.

Jeg er godt nok glad for, at jeg ikke skal køre så langt for at komme på arbejde ret længe. Jeg skal kun være på kontoret dernede i 3-4 uger, maks. Så vil jeg kunne arbejde hjemmefra over Nettet.


Jeg mødte kl. 10 og hilste på Iben, som er min direkte foresatte. Hun er den, der er i gang med at sætte afdelingen i Bukarest op og den, der ansatte mig. Hun er meget flink, og jeg tror, at vi nok skal komme til at arbejde godt sammen. Nu skal vi lige vænne os til hinanden, som man jo nok altid skal, når man møder nye mennesker.

Jeg fik udleveret en laptop, og det meste af dagen gik sådan set med at installere diverse software på den, samt at få bestilt lidt tilbehør dertil, såsom en taske og en mus. Noget egentligt arbejde blev det ikke til i dag, men det kommer i morgen, er jeg blevet "truet" med. ;)

Jeg er ret træt efter en masse nye indtryk, og også lidt forvirret over de mange afdelinger og forkortelser for afdelinger, jeg skal lære. Det kommer nok hen ad vejen, men lige nu virker det ret uoverskueligt. :)

Nu vil jeg slappe lidt af og tidligt i seng, så jeg kan være frisk til de 110 km i morgen tidlig, samt en dag med flere udfordringer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar