lørdag den 26. august 2006

Så er vi kommet hjem fra Grækenland.
Det har været en skøn ferie, hvor vi rigtig kunne slappe af og nyde det gode vejr på stranden. Vi er begge blevet meget solbrændte, selvom især jeg er blevet noget forbrændt også. Mine skuldre ligner et kogt hummer, men det er ved at blive bedre efterhånden som huden falder af... :)

Det er utroligt, så dårlige de er til engelsk i Grækenland. Vi huggede en menu et sted, og det er de utroligste stavefejl, der er derpå. Den hænger på køleskabet nu. :) Så kan vi altid se hvad f.eks. en "Milk Seik" koster...


Her er et billede af vores køkken, som det ser ud nu. Det skal vi snart have lavet om til noget meget mere moderne og smart. Der kommer en køkkenfyr i næste uge og måler op.

Inden vi tog på ferie, var vi på besøg hos Danis mor og stedfar. De er rigtig flinke og Dani siger, at de er meget glade for mig og for at have mødt mig (endeligt). Vi skal derop igen i næste uge. Det tager cirka 75-90 minutter at køre.

Dani har fået job hos HP i en stiling i, hvad vi mener er en salgsafdeling, men vi er ikke helt sikre på den nøjagtige funktion. :) Hun skal starte samme dag som mig, 4. september. Hun skal til møde og underskrive kontrakten mandag.

Resten af i dag vil vi bare slappe af og måske sove lidt. Vi var oppe 4.30 i morges for at komme med bussen, der kørte os til lufthavnen i Thessaloniki...

1 kommentar:

 1. Hej Dan.
  Det er dejligt at høre I har det godt. Det bliver skønt med et nyt køkken.
  Da Anni mødte her til morgen fortalte hun at Ingelis har brækket højre skulder, det skete på dansegulvet, hun skal holde sig fuldstændig i ro i 14 dage.
  Her går alt som det plejer.
  Vejret er ikke så godt mere alt efter hvor man bor, vi har ikke fået så meget regn i sommerhuset, som de har i Aalborg.

  Kærlig hilsen fra os alle på kontoret.

  P.S. det er dejligt Danni har fået job.

  SvarSlet