fredag den 18. august 2006

Det er fredag aften, klokken er 21.45 lokal tid og der er 26 grader udenfor. Det er ganske ulideligt.. men samtidig ret lækkert. :) Senere i nat tager vi af sted på ferie.

På det ugudelige tidspunkt 04.30 letter vores charterfly med retning på Paralia på den græske østkyst, hvor vi vil tilbringe en uge med ren afslapning. Det bliver lækkert at komme væk og bare være sammen uden de dagligdags ting hængende over hovedet. Selvom det nu ikke har føltes særligt dagligdags for mig endnu, men alligevel... bare at kunne glemme de hele lyder ret dejligt. :)

Jeg har taget nogle billeder med udsigt fra balkonen her, men af en eller anden grund er de ikke blevet gode, så dem må I vente på. Jeg har dog et enkelt billede af køkkenet her. Dani synes, det roder, men jeg synes nu ikke det er galt. --- øh, ja ok., nu kan jeg så af en eller anden grund ikke få lov til at indsætte et billede... så I må åbenbart vente på billeder i det hele taget. :(


Den tid jeg har været her, har vi brugt på lidt forskellige ting. Jeg har fået mig et rumænsk mobilnummer, som I jo nok ved. Hvis I ikke har fået det, og gerne vil have det, kan I lige lægge en kommentar her. Dani har været til indtil flere samtaler, alle sammen vedrørende forskellige jobs ved HP, så vi krydser fingre for at et af dem lykkes. Jeg har fået købt nogle par shorts og nogle skjorter til brug på arbejdet - altså skjorterne, ikke shortsene. :)

Jeg har også fået koblet surround anlægget op, men det er nærmest umuligt at hænge højttalerne på væggene, for bygningen er af beton, og det er ikke muligt at bore i - jeg har endda købt en ny boremaskine med slag, men det går bare ikke. Måske er der metal inde i muren også...

Vi har bestilt et nyt køkken. Når vi kommer hjem fra ferie, kommer der en fyr og måler og laver en skitse over, hvordan det skal se ud. Det er faste moduler, men de skal flyttes lidt rundt i forhold til opstillingen i butikken. Det bliver lækkert at få det lavet. Der er ikke rigtig noget arbejdsplads i køkkenet nu. Kun spisebordet, og det er alt for lavt at stå ved. Så jeg glæder mig til det. Det var også billigt efter dansk standard, kun 1200 euro for et helt køkken med overskabe. Aluvask med sidestykke til frastillen af opvask har vi købt ved siden af til kun 300 kroner inkl. blandingsbatteri og afløb.

Nå, nu vil jeg løbe. Jeg skal have pakket til ferien. :)

1 kommentar:

 1. Hej (Sviger)Brormand!

  Det er dejligt at høre at du er kommet godt på plads i Rumænien. Det var godt nok en lang tur derned.

  Tingene er godt nok billige dernede - det må være dejligt.

  Vi glæder os også rigtigt meget til at se nogle billeder af hvor du bor.

  Hav nu en rigtigt god ferie i det græske så du kan lade op til de mange spændende oplevelser og udfordringer, som venter.

  Knus
  /Pia & Rolf

  SvarSlet