lørdag den 27. marts 2010

I denne uge har vejret opført sig helt pænt, bortset fra en dag med regn i tirsdags. Temperaturen når op på 15 grader om dagen, med et par dage med 18. Om natten er det dog stadig lidt koldt med omkring 5 grader.

I dag var vi en tur i (endnu) et nyt mall. Dette er dog ikke så stort, som det jeg skrev om for nogle uger siden. Der er et supermarked, et byggemarked og en masse tøjforretninger og andet plus et stort spiseområde. Det er utroligt, at disse malls bliver ved med at blive bygget i disse krisetider. Der må jo være penge i skidtet... eller også lukker de igen, inden der er gået et år...

Vi har lukket for varmen for denne vinter. Vores vandvarmer bruger kun gas til at varme vand til vandhanerne nu, så vi regner med at det kan ses på næste gasregning. Vi betaler normalt omkring 450 kr. om måneden om vinteren for gas, og kun omkring 50 kr. om sommeren.

Dani er blevet autoriseret oversætter. Hun fik beviset fra staten for et par dage siden. Nu skal hun have lavet et stempel med autorisationsnummeret og navn, som derefter skal registreres sammen med hendes underskrift. Når det er på plads, er hun i stand til at lave oversættelser for staten og andre institutioner, eller legale oversættelser af offentlige dokumenter, såsom fødselsattester, eksamensbeviser, o.s.v., hvis det skulle være. Hun regner nu ikke med at skifte karriere, men det er rart at have noget at falde tilbage på, hvis det skulle være nødvendigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar