fredag den 12. marts 2010

Det er en uge siden, jeg postede billedet af mit skrivebord. I den uge, der er gået, har Dani været med sin mor og søster i Barcelona. Det var en mors dags gave, da 8. marts (international kvindedag) fejres som mors dag i Rumænien. De var afsted fra fredag aften, og var tilbage i Bukarest tirsdag morgen. De tog masser af billeder med voresr nye kamera. Knap 400 af dem kan I se her.

Jeg har også haft en forkølelse, som jeg stadig kæmper lidt med. I weekenden viste den sig ved hovedpine og stoppet næse, jeg var på arbejde mandag, men gik tidligt hjem. Tirsdag arbejdede jeg normalt, men onsdag fik jeg det værre og tog til lægen, som beordrede mig til at blive hjemme torsdag og fredag, da jeg nu havde feber. I dag er jeg feberfri, men har stadig en træls hoste. Håber at være helt fri fra det i løbet af weekenden.

Foråret lader stadig vente på sig. Vi har haft et par smugkig, men de er hurtigt blevet efterfulgt af mere kulde og sne. Der ligger sne i øjeblikket, men det ser ud til at det smelter, og at det bliver varmere i weekenden. Men lad os nu se, om det er foråret, der er kommet for at blive...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar