onsdag den 20. januar 2010

Meteorologerne fik ret - det blev koldere efter 15. januar. Nu har det sneet i 2 dage og temperaturen er under frysepunktet døgnet rundt. I weekend skulle der blive ned til -18 grader om natten. Der skulle heldigvis ikke komme så meget mere sne... 2 dage må være nok. Der er faldet omkring 20-25 cm i Bukarest. Andre steder op til en halv meter.

På mit arbejdet sker der ændringer. Mit team, som jo tager sig af HPs hjemmesider i hovedsagligt i Europa, bliver udvidet til at være globalt. Vi bliver nu slået sammen med lignende teams fra Amerika (Nord + Syd) og Asien. Min chef bliver nu manager for det globale team, der tager sig af kampagne og promotion relaterede websider og mails. Og jeg bliver ny team lead for et underteam her, som omfatter alle project managers på globalt plan (altså de project managers, der har med online kampagner at gøre - ikke alle i hele HP). :) Det bliver et spændende job med nye udfordringer, som jeg håber, jeg kan klare. Men jeg håber da, at det kommer lidt henad vejen, og at det også bliver rutine. Nogle af opgaverne er ansættelse, fyring, evaluering, budget og målsætning. Danis job er fortsat uforandret, selvom hun gerne vil flytte til en anden stilling og prøve noget andet.

Vi holdt jul i Robesti for 2 uger siden hos Danis familie. De diskede op med mange af de typiske juleretter, og vi udvekslede gaver. Jeg fik en ny fiskestang. Det er en 7 meter lang teleskopstang, som primært bruges til fiskeri ved flodbred eller søer. Jeg fik også et par flåd og line og kroge. Man bruger ikke hjul til denne type stang. Snøren bindes simpelthen i enden af stangen, og den laves kun ca. samme længde som stangen. Så kan man i teorien nå 14 meter, hvilket er rigeligt til at nå fiskene i mindre floder. Jeg fik også en fin ny strikketrøje, og en t-shirt fra Dori.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar