søndag den 3. januar 2010

Så er vi kommet hjem fra Danmark. Vi ankom til Bukarest uden problem og kun lidt forsinket pga., at flyet skulle af-ises, inden vi kunne lette fra Wien. Vi fik alle de ekstra kilo med hjem, uden at blive afkrævet ekstra betaling. Vi havde kun de tilladte kilo i kufferterne, men vores håndbaggage var ret heftig. Vi have en sportstaske lånt af Rolf med ca. 9 kilo, computertaske med 2 laptops og Danis håndtaske, som også var ret tung.

Det sner her i øjeblikket, men det skulle ikke vare længe, og om et par dage bliver det varmere. Dog forudser meteorologerne koldere vejr fra den 15., men lad os nu se...

Tak til alle for et godt ophold, det var dejligt at se alle igen. Tak til mor og far, samt Rolf og Pia for at vi måtte bo hos jer. Vi ses snart igen!

Nej hvor er jeg træt...

3 kommentarer:

 1. Julie, Pia og Rolf5. januar 2010 kl. 21.29

  Hejsa,

  Tasken er jeres - jeg har rigeligt af dem til at ligge :)

  Godt at høre at I kom godt hjem. Som I måske har hørt er vi jo blevet ramt af voldsom snestorm siden I tog afsted. Så tror jeg for alvor at I ville have pylret :)

  Hav det godt!

  Knus
  Julie, Pia og Rolf

  SvarSlet
 2. Hej. Gid jeg var i Bukarest på lørdag. Moderen

  SvarSlet
 3. nå nå ingen tak til os hva..vi tilbød da også, at I kunne bo hos os :) En rigtig god undskyldning for, at vi på et tidspunkt er nødt til at finde noget større at bo i...selvom det ku nok også godt lade sig gøre med en oppustelig gæsteseng på kontoret :) Godt at høre I kom godt hjem. I er allerede savnet, det var jo nærmest blevet hverdag, at I var her nu :)

  SvarSlet