søndag den 17. maj 2009

Nu er det varmt

30 grader i skyggen. Det er hvad, vi har haft de sidste dage, og det ser ud til, at det er, hvad vi får i ugen, der kommer. Men jeg beklager mig ikke. Jeg synes, det er dejligt. :)

I denne weekend har vi været i Robesti hos svigermekanikken. Vi lavede ikke noget særligt, andet end at nyde vejret. Vi fik kaffe på terassen, og Adi og jeg gik tur med hundene. Her er et billede af Dani og mig i haven.
Der var unger hos kaninerne, og Adi havde nyindkøbte kyllinger af både høns og kalkuner. De stod på græsset i en lille indhegning. Om natten kom de ind i garagen med varmelampe. De er ca. 10 dage gamle her:Sidste weekend var vi en tur i zoologisk have sammen med Vijay og familie, Dori og Alex, en kollega fra mit arbejde. Det var en hyggelig tur. Der var mange mennesker i zoo, men det var godt vejr og dyrene så ud til at have det godt. Vi sluttede turen af med at spise i det nærliggende storcenter. I tirsdags var Alex og jeg ude og spille lidt pool og dart. Vi skulle have bowlet, men da Vijay blev syg, nøjedes vi med at spille pool. Det var også hyggeligt. Jeg vandt - men ikke stort. :)

Hej Klaus. Det er rart at vide, at andre end familien finder min blog interessant. Min kone og jeg kunne godt tænke os at høre lidt om, hvordan I mødtes, og hvordan det er for din kone at bo i Danmark. Har det været let at finde arbejde, osv.? Du kan evt. skrive på min email, hvis du ikke vil dele det offentligt: dan.s.larsen@gmail.com

3 kommentarer:

 1. Søster og nevø19. maj 2009 kl. 14.58

  Neeeeeej sig mig har I været i zoo..det vidste vi slet ikke. Hihi...nå overvejer I at flytte til DK siden du vil vide om det er let at få job heroppe osv for en udlænding :o)
  hnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnvghjkkkkkkk,kkhhgddsssssszsxzszzzz hilsen Frederik

  SvarSlet
 2. Nej, vi har ikke planer om at flytte til Danmark. Det er bare nysgerrighed.

  Ja, vi var i zoo...

  SvarSlet
 3. Og... "jhsdfghfgjklhsdf jgh jklh klsdfjhgfhg" tilbage til Frederik! :)

  SvarSlet