tirsdag den 3. marts 2009

I søndags var det Martisor, som er en hyldest til foråret. Det fejres hvert år den 1. marts. Det er samtidig en slags valentine's day, hvor man giver gaver til sine kære. Det bruges også, at give en lille blomst eller smykke til ens kvindelige venner. I går, som var første arbejdsdag efter 1. marts, så jeg mange mænd slæbe blomster med på arbejde... og på vej hjem, så jeg mange kvinder med "dagens høst" under armen. :)

8. marts er det kvindernes internationale dag, og i Rumænien er det også denne dag, der er mors dag.

Det går fint på arbejdet. Der er ikke sket de store ændringer. Vi har fået kedelige nyheder om, at vi sandsynligvis bliver sat 5% ned i løn til efteråret som følge af den international finanskrise. Det kommer efter, at vi ikke fik nogen lønforhøjelse i december som vanligt. Samtidigt med dette er kursen på euro blevet næsten 25% højere... og for mange betyder det en højere husleje, da de har aftalt lejeprisen i euro, eller de har et boliglån i euro. Vi har heldigvis ikke det problem, så vi klarer os nok.

Jeg læser meget om skatteændringer i Danmark. Her er der også en ændring, nemlig at skatten er hævet med 1% til at dække øgede sociale udgifter på statsbudgettet for 2009.

Så det ene med det andet gør, at det ikke ser alt for optimitisk ud for markedet her i øjeblikket.

Piggy er kommet hjem med fin ny kofanger. Vi kalder vores bil Piggy, fordi den har nummerplade med B 65 PGI. Der var ingen problemer med reparationen - alt blev betalt af modpartens forsikring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar