onsdag den 18. februar 2009

I går havde vi taget fri fra arbejde, så vi kunne køre bilen på værksted. De havde fået delene hjem, så vi afleverede bilen om morgenen. Vi kan nok hente den i morgen.

Derefter var vi forbi min bank for at hente et nyt Visakort, da det gamle udløber denne måned. Heldigvis var det automatisk blevet fornyet og sendt til den bank, jeg havde fået det første lavet, så jeg skulle bare kvittere for modtagelsen. Vi besluttede også, at åbne en opsparingskonto, hvor pengene er bundet i 3 måneder af gangen. Til gengæld får vi så 14,2% i rente pr. år. Man kan også få ret gode renter på euro - op til 7% afhængigt af hvor mange penge, man sætter ind.

Derefter tog vi ind til byen. Vi tog på kontoret for udlændinge, og jeg fik fornyet mit EU-borger registreringsbevis med vores nye adresse. Det gik ganske smertefrit.

I lørdags var vi ude at spise om aftenen sammen med Vijay, Isabela og Aisha. Det var jo Valentinsdag, så der skulle være lidt hygge. Vi var igen på den iranske restaurant, hvor vi havde været for et par uger siden. Det var hyggeligt, selvom det er ret krævende at have en 1 år og 2 måneder gammel pige, der lige har lært at gå... Nå ja, og imens vi var der, opdagede hun også, at hun havde næsebor, og at hendes fingre passede fint i de huller.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar