lørdag den 21. marts 2009

Vi har brugt lidt penge på rejser de sidste dage. Altså, vi har ikke været ude at rejse, men vi har bestilt vores sommerferie. Vi tager en uge til Marmaris i Tyrkiet sidst i juni. Vi har bestilt charterfly gennem et rumænsk rejsebureau. Hotellet har vi købt over nettet fra TUI, som er et tysk rejseselskab. Vi skal bo på Sunrise Hotel midt i Marmaris meget tæt på stranden.

I juli skal vi til Milano og se koncert med U2 sammen med Dori. Vi har købt billetterne til koncerten, og er ved at finde transport og hotel. Det bliver kun en kort tur på 3 dage, med koncertdagen i midten.

Vi glæder os meget til begge dele!

Foråret er så småt ved at indfinde sig i Bukarest. Det er dog ikke så varmt endnu, og vi har stadig en smule frost om natten nogle gange. Men træerne er ved at have nogle synlige knopper, og frugttræerne har også tegn på, at blomsterne er ved at være klar. Det er dejligt, men det ville være dejligere med 5-10 grader mere om dagen... :) I det mindste er dagene nu længere end nætterne fra i dag.

I dag har Dani repræsenteret HP på et job-expo. Hun har været det før, men denne gang var det tydeligt, at der er mange flere jobsøgende på markedet. Der var rigtig travlt, og de fik mange cv'er med hjem. Bagefter hentede jeg hende, og vi fik frokost på en libanesisk restaurant. Det er et meget populært sted, og vi var heldige med at få et bord, selv om klokken var næsten 16 og man skulle tro, at frokosttravlheden var forbi. Vi fik noget godt mad. Dani fik humus og falafel, og jeg fik nogle vinblad-ruller med risfyld og nogle indbagte kyllingekugler.. det er noget krydret kylling, der er bagt inden i en skal af groft hvedemel.

Vi håber, at alt går godt i Danmark, og at alle er sunde og raske. I er altid velkomne til at skrive en lille kommentar til indlæggene. :)

7 kommentarer:

 1. Hej. Det bliver fedt at komme til koncert med U2. Og så Milano. Det lyder spændende.
  Håber I kan lide Tyrkiet, da det nok også bliver der vi rejser til, når vi inviterer næste år.
  Med hensyn til foråret, nærmer det sig også Danmark. De vilde roser har udsprungne blade, hvor der er varmest:-). Knus Moderen

  SvarSlet
 2. Hejsa! Det var hyggeligt at snakke over Skype og blive opdateret på verdenssitutationen.

  Det er træls med lønnedgangen på arbejde. Det er godt at jeres økonomi ikke er så sårbar, som hvis I selv havde lån i lejligheden.

  Det lyder godt nok lækkert med både Tyrkiet og Milano. Vi andre "nøjes" jo med en tur til Sverige :)

  Knus fra os alle 3 på Asåvej.

  SvarSlet
 3. Hej Dani!Jeg heder Marian og har boet i Danmark i næsten 18 år...som du har måske allerede gættet jeg er rumæner :-)og har helt tilfældig fundet din blog på internet...de må jeg siger at du har gjort en rigtigt god job med dine bloggs og du har den rigtige indstillinger med hensyn til rumænsk samfund!Jeg er glad du har integreret dig og forstå rigtigt hvad det ske der ned...det kan virker ren kaos for menneske det er ikke født i Rumænien :-)men masser af rumænere har godt sjæl og temperament.mest af alt jeg savner klima,specielt om sommeren,he,he,he Jeg også var gift med danske piger her i Danmark...Håber jeg har ikke kedet dig ret meget men du har skrevet at alle er velkommen til skrive en kommentar.M.v. hilsen Marian

  SvarSlet
 4. Hej Marian.
  Du har ikke angivet din e-mail adresse, så jeg kan kun skrive et svar til dig her.
  Tak for hilsenen. Man kan næsten sige, at vi har "byttet plads" i denne verden. Hvor i danmark bor du?
  Jeg bor i Bucuresti sammen med min rumænske kone. Jeg har boet her i godt 2,5 år.
  Stiu si sa vorbesc in romana, dar nu sunt expert. :) Poata putem sa ne intalnim, daca vii la Romania in vacanta?
  Mersi din nou, si o zi buna. :)

  SvarSlet
 5. Salut Dan!Vorbesti romaneste foarte bine,bravo tie:-) Du har ret med hensyn til at "vi har byttet plads i denne verden".Min historie ligner meget din fordi jeg har også solgt min lejlighed i DRISTOR-MIHAI BRAVU zonen fra Bukarest og efter har flytet til Danmark...Nu jeg hilse dig fra HOLGER DANSKES hvile by,he,he,he en rigtigt flot by med masser af turister.Har lige kommet hjem fra KVICKLY-xtra hvor har li`har lavet en kup:har købt en svinekam på 5,5 kg for 139 kr.Det bliver flæskesteg i week-end,hmmm.Men jeg savner mici,sarmale si ciorba de burta li`som du savner tror jeg leverpostej og kornbrød(sortbrød)...Har set at du har yahoo så må du få min yahoo mail hvis du har lyst til at skrive

  mcatdinamo@yahoo.com

  O zi buna si un week-end placut

  Marian

  SvarSlet
 6. Undskyld Dan,jeg var lige for hurtig på tasterne...Min mail er

  mcatdinamo@yahoo.dk

  det er med .dk ikke .com

  Tak!

  SvarSlet
 7. Hey bro. Nå I får da også rejst noget i år så :) Det er jo imorn vi tager til New York og vi glæder os rigtig meget. Jeg er dog noget spændt på hvordan Frederik (og jeg) tackler den laaaange flyvetur, men mon ik det går :) Vi kan lige snakkes ved når vi er hjemme igen. I kan også følge med på www.manhattannewyork.blogspot.com. Knus søsteren

  SvarSlet