søndag den 8. februar 2009

Siden uheldet for 2 uger siden, har vi været hos modpartens forsikringsselskab for at få vurderet skaden, samt at få udfærdiget papirer, der siger, at de betaler for udbedringen. Vi har været på værkstedet, som de samarbejder med, og nu venter vi på, at de får de dele hjem, som skal skiftes på vores bil (kofanger og højre forlygteglas).

Vejret har været rigtig flot de sidste dage. Temperaturen har været over 15 grader, og solen har skinnet flot. Jeg fik vasket vinduer igår, og det var i det hele taget dejligt vejr, der inspirerede til at være udenfor. Vi var ude at spise på en iransk restaurant. Det var lækker mad, selvom stedet ikke så ud af meget udefra. Det kunne godt trænge til en kærlig hånd, så stedet så lige så godt ud, som deres mad smagte. Det var en for-valentines-dag-frokost. På lørdag bliver vi hjemme, og bestiller eller laver noget god mad selv.

Sidste weekend så vi 2 x melodi grand prix. Der var det danske, som vi så på computeren (DR1 havde stream for udlandsdanskere), og der var det rumænske på tv. Den danske vinder var ikke så ringe - vi tror, den har en rimelig god chance. Den rumænske var ikke lige vores favorit. Den vandt på grund af jury stemmerne, kombineret med at have fået 3. eller 4. flest stemmer fra seerne. Måske går den videre fra semifinalerne, men i finalen tror vi ikke den klarer sig så godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar