mandag den 1. december 2008

Nu er det jul igen...

Så blev det 1. december. Det er en fridag i Rumænien, for det er nationaldagen. Dani har dog været på arbejde, for hun arbejder med kunder, og de vil stadig handle, selvom der er lokal helligdag... Hun får fri en anden dag som kompensation, men det er alligevel lidt træls.

I dag bliver julebelysningen tændt i byen. Det bliver spændende at se, hvad de har fundet på i år, når jeg skal på arbejde i morgen. Normalt er der lys på en lang strækning fra Piata Romana til Piata Unirii. Og på Unirii plads i centrum er der en skøjtebane og små boder, hvor man kan købe forskellige ting. Det er også her det største juletræ står. Jeg så i fredags at de var ved at sætte det op, men det var ikke særligt kønt - og da jeg gik hjem fra arbejde var det væk igen... måske har man syntes, at det var for grimt... :)

Vi har købt nyt komfur, da ruden i ovndøren på det gamle pludselig eksploderede. Vi havde netop tændt ovnen, men var ikke i nærheden, da ruden sprang og gik i tusind stykker. Min teori er, at den måske har siddet i spænd, siden vi flyttede, og nu kunne den ikke holde mere. Det ny komfur er et Gorenje. Det er udelukkende gas, og fungerer fint. Det er så fint og rent endnu. :)

Vi skulle have været til indisk Divali fest i lørdags, men efter de ulykkelige omstændigheder i Mumbai, blev festen aflyst, efter stort pres fra den indiske ambassade her. I stedet var vi ude og spise på en indisk restaurant med arrangørerne, Vijay og Isabella og deres 1-årige datter, Aisha. Det var lækkert. Vijay sagde, at det var den bedste indiske restaurant i Bukarest, og han burde jo vide det. Før det var vi sammen til en lille festival, der hed "Søde godter til alle", hvor vi købte nogle brændte mandler. Der var mange forskellige søde sager, men det var lidt dyrt, så vi kiggede mest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar