tirsdag den 16. december 2008

I søndags var vi til Aishas 1-års fødselsdag. Hun er datter af nogle af vores venner, Isabela og Vijay. Vijay er en tidligere arbejdskollega hos HP. Han er nu i andet job hos et rekrutteringsfirma. Vi fik en indisk kyllingeret lavet af Isabela og nogle lækre kager. Vi mødte nogle af deres venner og havde en hyggelig eftermiddag. Som det er traditionen, skulle Aisha vælge 3 ting fra en bakke, for at se, hvad hendes fremtid bragte. Og den ser ud til at bære i retning af en sød fotomodel, for hun valgte en isvaffel med chokolade, en blomst og en hårbørste.
Da vi skulle hjem, var vores bil løbet tør for strøm, fordi lyset havde været tændt. Det slukker normalt, når døren i førersiden åbnes med motoren slukket, men da vi havde parkeret tæt på et hegn, kravlede jeg ud af passagersiden... Til vores held kom der en politibil forbi, selvom det var på en parkeringsplads bag en boligblok, og Dani steg ud og spurgte dem, om de kunne hjælpe med at give os strøm. Det kunne de godt, selvom de godt nok lige var blevet kaldt fra centralen. Så jeg hev kablerne ud af nødtasken i bagagerummet og vi fik gang i bilen. :)

På arbejdet har jeg i dag fået at vide, hvad min "karakter" for 2008 er. Der er tre niveauer, og jeg fik for første gang det højeste niveau. Det er meget begrænset, hvor mange der deles ud af dem. Der er en kvota for, hvor mange der kan deles ud af topkaraktererne og de andre. Hvis ikke det var fordi, der er finanskrise med lønstigningsstop, havde denne karakter betydet en større stigning. I det mindste får jeg 7% (af årslønnen) i bonus fordi HP nåede målene i 2008. Dem, der har fået middelkarakter, må nok nøjes med 3-4%. Dani har også fået topkarakteren for tredje år i træk! Hun har dog ikke fået at vide, hvor meget hun får i bonus endnu.

1 kommentar:

  1. I er bare så gode. Selvfølgelig får I da topkarakter :-). Ærgerligt der er lukket for lønforhøjelser. Knus Moderen.

    SvarSlet