tirsdag den 9. december 2008

I aften har vi været en tur inde i byen og se på julelysene. Unirii park i centrum er lavet til et mindre jule-land med skøjtebane i midten og små boder langs med stierne, hvor man kan købe glögg, vafler, julepynt, lys og andre ting. Her er også et juletræ, som nok er ca. 15 meter højt. Ved siden af har Julemanden parkeret sin kane og rensdyrene...

I centrum er der også en bygning, som var en slags mall, men med ret ringe butikker og varer. Nu er det under renovering, og når det er færdigt, bliver det med luksusbutikker og mærkevarer. Ydersiden er færdig, men man arbejder stadig indenfor. På facaden har man monteret Europas største monitor. Desuden er der en anden større skærm og fem mindre. I kan se dem her:
I weekenden skal vi ud at spise med Isabella og Vijay om lørdagen, og på søndag skal vi til deres datters 1-års fødselsdag til frokost. Det skal holdes hjemme hos dem, og bliver heldigvis ikke ligesom Tudors fødselsdag for nogle uger siden. :)


Der har ellers været et par flotte dage denne weekend. Vi har haft 16 grader og delvis solskin. Der er noget koldere igen nu, men ikke sådan rigtig vinter endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar