onsdag den 3. september 2008

Blandede bolcher

Jeg må hellere poste de billeder af lejligheden, som jeg lovede for længe siden.

Så her er de: Lejlighedsbilleder på Flickr

AUG-08 062
Mor og far kom jo på besøg i starten af august. Det var dejligt at have dem boende, selvom de ikke blev mere end 5 dage. Vi fik set lidt af hvert, lige fra Jupiter i stjernekikkert på observatorium over grøntsagstorvet på Bucur Obor til det nye kæmpe indkøbscenter "Baneasa Shopping Center". Vi håber, de nød at være her, lige så meget som vi nød at have dem her.

Nu har vi snart boet i den nye lejlighed i 2 måneder og er ved at vænne os til at være her. Vi har fået gardin i soveværelset i stedet for de gamle persienner, der var der. Og vi skal også snart have gardin sat op i stuen og gæsteværelset. Som I kan se på billederne, er det stadig lidt bart uden gardiner. Men lidt efter lidt kommer det hele på plads.

På arbejdet går det fint. Jeg har en fin arbejdsmængde, og synes at jeg har rimeligt godt styr på det. Dani har noget mere at se til som team lead. Jeg synes sommetider, det er for meget. Men hun kan godt lide jobbet, så det er nok ikke så slemt.

Sommeren er ved at gå på hæld, og temperaturen ligger nu kun på omkring 25-30 grader om dagen. Det er lidt mere behageligt end de 38-40 grader der var i juli og august. Udsigten for de næste uger siger, at der bliver først lidt varmere igen, og så falder temperaturen til omkring 20 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar