tirsdag den 6. november 2007

Så er det officielt. Vi kommer til Danmark og holder jul i år. Vi har købt flybilletterne. Vi lander i Aalborg d. 20 december kl. 17 og kan lige nå at komme med til mormors fødselsdag samme aften. Vi bliver julen over og rejser tilbage d. 30. Vi er nødt til at arbejde "hjemmefra" et par af dagene, men ellers har vi fri til at hygge os. :)

Derfor vil vi gerne bede om ønskesedler fra jer alle! (Ja, ja, vi skal nok lave en liste også...)

Denne weekend tager vi en smuttur til London. Vi rejser ud fredag og kommer hjem mandag. Det er Danis fødselsdag på tirsdag, og dette er en gave til hende. Samtidig er det også en mulighed for os til at holde en lille pause fra Bukarest. Jer der har været her ved jo, hvor stressende det kan være...

Vi mangler stadig at lave og sende takkekort ud til alle efter vores bryllup. Det skal nok komme... håber vi. :)

Ellers går det fint her. Vejret er ikke så varmt mere. I disse dage har vi den første nattefrost og kun 10-12 grader om dagen. Mange dage regner det også. Trafikken bliver værre og værre i takt med at vejret også bliver det. I morges holdt vi bom-stille i et kryds i 15 minutter, inden trafikken bevægede sig igen. Så vi kom lidt for sent på arbejde, men det er nu ikke unormalt her i byen.

Det går også ok med vores arbejde. I min afdeling har der været en organisationsændring, så jeg nu er kommet til at være mere projektorienteret end før. Jeg har endnu ikke så meget at lave, men tror, at det vil komme snigende lidt efter lidt. Vi er også stadig i gang med at definere de nye processer i den nye team-struktur. Dani har haft meget travlt, da regnskabsåret netop er afsluttet for HP. Nu er der lidt mindre pres på, men stadig meget at lave.

Vi glæder os til at se jer alle til jul!

1 kommentar:

  1. hej jeg vil gerne kontakte dig på en måde fordi jeg kommer nemlig også fra Rumænien og jeg er i fuld gang med at bygge huse;)
    vil gerne hører mere fra jer... men ring på 749501361 kan i finde mig på
    mvh. sanne og remus

    SvarSlet