mandag den 8. oktober 2007

Kongelige håndtryk

Vi er netop kommet hjem fra receptionen på den danske ambassade.
Der var knap 100 personer i ambassadørboligen, hvor der blev serveret champagne, vin og øl. Der blev også severet diverse danske specialiteter som pindemadder. Vi spiste nu ikke noget, for vi ville ikke have silde-ånde, når vi skulle tale med kronprinsen og kronprinsessen.

De ankom næsten til tiden - trafikken var som sædvanligt slem i Bukarest - og efter en kort velkomst af ambassadøren, cirkulerede de lokalet og hilste på alle tilstedeværende, undertegnede og hustru inklusive.

Frederik hilste kun kort, men spurgte dog om, hvad vi lavede her, og jeg forklarede, at jeg boede her, og var flyttet hertil for at bo med min kone. Mary var lidt mere snakkesalig, og vi fortalte, at vi var blevet gift for en måned siden, og jeg sagde til hende, at hun jo måtte vide, hvordan det er at flytte langt for kærligheden. Vi fortalte, hvor vi arbejdede, og jeg spurgte, om de havde børnene med. Hun fortalte, at de kun havde Isabella med på turen, men at hun ikke var med til receptionen.

Vores indtryk af dem var, at de er venlige og nede-på-jorden mennesker, som man godt kunne have en hyggelig aften med, hvis muligheden forelå. :)

2 kommentarer:

  1. Nøjjj, hvor er det bare spændende! Tillykke med den specielle oplevelse :)

    Hilsen
    Pia & Rolf

    SvarSlet
  2. Ih altså hvor er I heldige..det er jo ikke gud og hvermand der får lov at opleve at snakke med de kongelige :o)Har allerede sendt teksten her på siden videre til de kollegaer jeg havde pralet for, at I skulle møde dem :o)

    SvarSlet