tirsdag den 13. november 2007

London-tur


Hej.
Her står vi ved Big Ben i London. I ved selvfølgelig alle sammen, at det ikke er tårnet, der hedder Big Ben, men kun selve klokken, som ringer når uret er hel og halv. Selve tårnet kaldes St. Stephen's Tower og er en del af Westminster Palace.
Nå, men vi havde en god tur, og som I kan se på billedet artede vejret sig rimeligt godt. Fredag havde vi høj solskin, og lørdag og søndag var der lidt skiftende mellem skyet og delvist skyet. Heldigvis undgik vi regn, bortset fra natten til søndag.
Vi besøgte mange seværdigheder, men var ikke indenfor på museerne. Det var simpelthen så dyrt. £16 for at komme ind og se Tower of London.. nej tak. Vi var dog en tur i London Eye, selvom det heller ikke er billigt. Det var fredag, hvor vejret var helt klart, så vi kunne se rigtig langt. I løbet af vores mini-ferie så vi bl.a. Westminster Abbey, Buckingham Palace, Camden Market, Tower of London, Trafalgar Square, Hyde Park, Harrods, Picadilly Circus og en masse andre steder. Vi så også et optog kaldet "Lord Mayor's Show", og eftersom det var Remembrance Day om søndagen, var der mange aktiviteter i forbindelse hermed, hvor de faldne i diverse krige blev mindet. Vi var i boghandler, da Dani jo elsker at læse og shoppe bøger - både i Waterstone's og Border's. Vi fik kaffe hos Starbuck's, spiste indisk mad og steaks og fish'n'chips.
Det var en god tur. :)
I dag er det Danis fødselsdag - 24 år. Hun fik min gave i lørdags - H.C. Andersens samlede eventyr på engelsk. Vi købte bogen i London. Tusind tak for alle de mange hilsner fra jer alle. Hun har været meget glad for at modtage dem i løbet af dagen. Også tak til mor og far for det fine kort. Det ankom i dag - lige til tiden. :)
Hav det godt, og hils omkring jer!

1 kommentar:

  1. Hej. Det er da utroligt, hvad I har nået på de få dage. Godt vejret var med jer. Knus Moderen. P.S. Glæder os til at se jer til jul.

    SvarSlet