mandag den 1. oktober 2007

Hvedebrødsdage, team building i Danmark og HKH Kronprins Frederik

Vi havde en dejlig tur til Rom, hvor vi fejrede vores hvedebrødsdage. Rejsen forløb perfekt både ud og hjem og hotellet var placeret lige midt i Rom 5 minutters gang fra Colosseum. Hotelværelset var ikke specielt stort og vi skulle op ad trapper til 3. etage, men det gjorde ikke noget. Servicen var fin. Rengøring hver dag og morgenmad på nærliggende cafe.

Her er et par billeder fra Rom:

Ugen efter var jeg i København på en team building / strategimøde med hele teamet (40 personer). Det var en okay tur, selvom nyheden om, at teamet skal omstruktureres og jeg mister min position med folk under mig, var ret træls. Organisationsmæssigt er jeg stadig på samme niveau, men jeg er nu en del af et "Front Office" team, som skal være vore kunders første kontakt med teamet. Det bliver noget anderledes, og kan måske ses som et skridt tilbage... Men der er ikke rigtig noget, jeg kan gøre ved det.

Da jeg kom hjem, lå der et brev fra den danske ambassade i Bukarest:


Så fruen og jeg skal til reception hos ambassadøren på mandag. Vi har begge fået fri til det. :)

Jeg håber I alle har det godt. Hils omkring jer.

1 kommentar:

  1. Hello there. Oh it looks so nice in Rome..Good to hear that you had a good trip :o)
    Oh my god, I have familiy who is mingeling with royalty!! Looking forward to hearing about the reception on Monday..I bragged about it to my friends at work :o)Frederik says hej hej :o) Hugs from Randi

    SvarSlet