søndag den 5. august 2007

I dag har vi været i biografen og se Transformers. Det er en fed actionfilm, som det godt kan anbefales at se. Effekterne er så gode, at man ikke kan se, hvad er er computeranimation og hvad der er virkeligt. Se den med et åbent sind... det er ikke en dokumentar.. men ren underholdning. :)

I weekenden d. 17.-19. august tager vi en tur til Brasov og slapper lidt af. Så skal vi selvfølgelig spise på Casa Hirscher, hvor de arrangerer maden så fint, men uden at det koster en formue. Det er "vores" hyggelige sted, når vi er i Brasov.

Jeg har fået købt vest, kravat (sådan et kort slips) og lommetørklæde til mit jakkesæt til brylluppet. Nu mangler jeg bare nogle manchetknapper. Min ring skal også laves mindre, for den er lidt for stor. Dani mangler også smykker, men hun har fået købt sko nu, så det bragte nogen lettelse. Vi skal have bestemt menuen snart. Vi skal have lavet små knaphulsblomster til alle. Vi skal have lavet små "favours"... gaver til alle. Vi skal vælge kagen. Vi skal lave bordplan.... Pyh...

Det går fint på arbejdet. For mig er der ikke så travlt for tiden, men Dani har nok at se til. Lidt for meget, måske, for tiden. Hun er blevet forfremmet til Team Lead, så nu har hun et mere overordnet ansvar for at alt fungerer korrekt, med hensyn til modtagelse af ordrer fra kunderne, og skal kontakte IT, hvis en kunde spørger på en ordre, der af en eller anden grund ikke er at se i systemet. Men hun overtog først stillingen fra 1. august, så alt er stadig så nyt, og der er masser af arbejde. Delvist fordi nogle systemer ikke fungerer som de skal, så der er meget tid spildt på at fejlmelde dem til IT support.... i Bengaluru, Indien. Så det er ikke altid lige sjovt, for de har ikke styr på så meget, med mindre de får at vide præcist, hvad de skal gøre.

Der er ikke så varmt mere. Vi har kun omkring 25-30 grader disse dage, så de voldsomme temperaturer omkring 40 grader er ovre. Det har også regnet lidt de sidste dage. Det er dejligt nok, men jeg håber da, at det fine vejr kommer tilbage til vores bryllup.

1 kommentar:

  1. Hej. Ja, vi håber da også, at vejret bliver bedre til brylluppet, for det lyder godt nok til af være koldt :-). Det er da en frygtelig masse, I mangler at lave. I får vist travlt. Godt at tøj og sko er på plads. Jeg er nu lidt misundelig på jeres tur til Brasov. Maden må jeg nøjes med på billeder. God tur. Hilsen Mor og hils Dani

    SvarSlet