mandag den 27. august 2007

Nu er det snart

Nu er der kun 11 dage til bryllup!

Vi er endnu ikke helt klar med det hele, men det nærmer sig. Vi mangler endnu at aflevere ansøgning om ægteskab på rådhuset i Buzau. Det gør vi torsdag morgen efter at have overnattet hos Danis mor. Vi kører så tilbage til Bukarest og tager på arbejde til middag. Sidste weekend var vi i Buzau for at ordne lidt småting. Bl.a. fik vi valgt bryllupskagen. Jeg glæder mig til at spise mere af den sammen med jer alle.

Vi har lige afleveret mine bukser til en systue til at blive lagt op i dag. De skulle være klar i morgen. Det kostede 17 kroner... :)

Forrige weekend var vi en tur i Brasov for at slappe lidt af. Det var en hyggelig tur, hvor vi havde rigtig fint vejr. Det var dog ret så varmt at køre med toget derop, for aircondition'en virkede ikke i vores vogn... Her er et billede af mig på torvet i Brasov:
En dag vi var med undergrundsbanen, så vi denne plakat. Det er en kampagne fra EU, der skal få folk til at rejse mere i Europa. Der var også et tysk digt, men her er den danske (øverst på dansk, nederst på rumænsk):

Danmark set
Piet Hein

Danmark set fra fremmed land
synes kun en smule sand
Danmark set med danske
blikke
er så stort, du tror det ikke.

Skulle ikke I og vi
mødes i et kompromis?
Danmark er, ved begge godt,
mere stort end det er småt!


Vedere DE ANSAMBLU
Piet Hein

Danemarcă pe hartă
Că un grăunte de nisip arată.
Dar după cum o văd ai săi
danezi,
Este atât de mare, nu-ţi vine să
crezi.

Noi cu un compromis venim,
Oricâti ar vrea, să e mascare,
Danemarca, noi o stim,
E mult mai mare decât pare!


Der er i det hele taget en del links tilbage til gamle DK hernede. I Brasov er der en butik, der sælger genbrugstøj fra Danmark. I Carrefour så vi poser i frysedisken med stor tekst: "Kyllinge Overlår". Der var vist ingen rumænsk tekst på posen... det lignede nogle, man normalt ville købe i Bilka. Der var nok en lille mærkat på rumænsk, for madvarer skal være mærket på lokalsproget ligesom i resten af EU. Jeg tog et billede med telefonen, men jeg kan ikke få det overført til computeren lige nu.

Nu skriver jeg ikke mere denne gang, for nu skal Dani klippe mit hår. Jeg skal jo også se ordentlig ud på håret på den store dag. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar