onsdag den 18. juli 2007

Gammel bil

Så har vi solgt den gamle bil.

Vi endte med at få 2.000 lei for den - lige godt 4.000 kroner. Ikke alverden, men det var det bedste vi kunne få, når køberne er nødt til at betale 4.200 euro for at indregistrere den. Gamle biler uden euro-miljø-klassifikation er ikke billige at importere til Rumænien.

Det er med blandede følelser, at jeg siger farvel til den bil, for den har alligevel tjent mig godt, og den kørte upåklageligt. Men jeg synes, at det ville være dumt at bruge så mange penge på at indregistrere den... Nu er den væk, og endnu et problem er ude af verden.

Vi har i dag modtaget de legaliserede papirer fra udenrigsministeriet, så nu har vi det, der skal til for at blive gift. :) Tak for hjælpen med forsendelse osv. til mor og far! I må lige sende et kontonummer, så jeg kan betale for legaliseringen.

Der er uhyggeligt varmt i disse dage. Vi har 40 grader i skyggen, og tæt på kogepunktet i solen... sådan føles det i hvert fald. Det er godt, at vi har air-conditioning på arbejdet... Klokken er nu 23.30 og der er stadig 28 grader udenfor. Vi har ikke air-con herhjemme, så der er omkring 30 grader i lejligheden. :-(

Men det er nu alligevel bedre end 15-20 grader og regnvejr. ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar