torsdag den 3. maj 2007

Der skulle blive 27 grader her på lørdag, og 29 grader på søndag. Det er vist på tide at finde shortsene frem. :)


Her kan I se to billeder af et træ, der vokser lige uden for vores vinduer. Billederne er taget fra altanen. Vi ved ikke, hvad træet hedder, men det har flotte lyslilla blomster i øjeblikket. Der er ikke så mange blade på træet endnu, men de kommer nok, når blomsterne er færdige.
Vi har haft Cookie til dyrlægen, for han havde det ikke så godt. Han hvæsede noget, når han trak vejret og var i det hele taget noget sløj at se til. Han fik antibiotika indsprøjtning 4 dage i træk, og det ser ud til at have virket. Han virker meget friskere, end han nogensinde har været. Han er begyndt at spise salat, og har pludselig fået smag for hirsekolben, som han har haft, siden han flyttede ind hos os... Så det var nok en god beslutning, at få ham undersøgt.


Tak til Rolf, for at have meldt sig til at hente os i Tirstrup, når vi kommer til Randi og Christians bryllup. :)


Vi har købt vores vielsesringe. De er i guld og hvidguld og har 3 "sider". De er runde, men med et simpelt snoet mønster, som ser forskelligt ud, afhængigt af hvilken side, man vender opad. De er indgraveret med "Dan 08.09.07" og "Dani 08.09.07" i hhv. Danis og min ring.

1 kommentar:

  1. Hej. Det er da nogle flotte ringe. Smart fundet på med de 3 forskellige sider. Og træet uden for vinduet er også ligeså så fint, som Dani havde fortalt. Vi regner med, at enten far eller jeg kører jer til flyveren, når I skal hjem igen.

    SvarSlet