søndag den 27. maj 2007

Det er søndag eftermiddag, og der er torden og lyn udenfor. Det er meget hyggeligt. Der er også meget varmt - ca. 30 grader. Så det er faktisk dejligt med regnvejret nu. Det har været godt og varmt vejr med ca. 30 grader hver dag den sidste uge-10 dage. Sommeren er her vist fuldstændigt nu.

Cookie har været på altanen hele dagen, men nu har vi taget ham ind på grund af regnen og tordenen. Det er han vist ikke så glad for.

I går var vi hos Danis mor og stedfar hele dagen. Vi kørte derop fredag aften. Det var en god døsedag, hvor vi ikke rigtig lavede noget særligt. Jg sov længe, og Dani og hendes mor tog ind til byen for at kigge på brudekjoler. De fandt én, Dani godt kunne lide, så den er blevet købt. Det eneste, jeg ved, er, at den er smørfarvet... så den er ikke helt hvid. Ifølge traditionen er det brudgommen, der betaler for brudens kjole, så jeg skal give Dani pengene til den - selvom hun jo bare bruger dem på os begge to alligevel. Nåja, hvis det er traditionen, så gør vi det... :)

Nu til noget mindre hyggeligt: Jeg har haft maveproblemer siden sidste weekend, altså i en uge nu. Jeg har haft et par af dagene med feber. Jeg ved ikke, hvad det er kommet af, men det kan måske være madforgiftning. Det er ikke til at vide. Jeg regner med at tage til lægen i morgen, for det er ikke godt med diaré i en uge...

Jeg blev lige nødt til at lukke vinduerne for altanen, for det er begyndt at hagle, og der var ret meget vand på altanen allerede...

Jeg har besluttet mig for at købe en Chevrolet Aveo (i dk hedder den Kalos). Den koster €8000 fra ny her i 5-dørs modellen. Det er en passende størrelse, og med 1.2 motor, burde den være nok til vores behov. Den gamle bil tager jeg nummerpladerne af og bringer/sender til Danmark, så den er ude af verden mht til forsikring osv. Og så ender det nok med, at vi sælger den til et værksted, der skiller biler ad, og sælger delene... Der er ikke nogen, der vil købe den til brug. Med de skatter de har på importerede, brugte biler, kan det ikke svare sig med så gammel en bil. Jeg vil jo heller ikke selv betale for at registrere den her...

Vi var i biografen og se Shrek 3 sidste weekend. Den kommer vist ikke til Danmark før 31. august. Men der er nu heller ikke det store, at se frem til. Filmen var lidt af en skuffelse. Der er da et par grin deri, men det ser mere ud, som om man har fokuseret på at få den til at se flot ud, end man har fokuseret på historien. Men det er jo nok, hvad man kunne forvente af en 3'er.

I er heldige med at have pinseferie. Det er ikke en fridag her - kun en religiøs helligdag. Så vi skal på arbejde i morgen...

Nu er der ikke længe til, vi kommer til Danmark til Randi og Christians bryllup. Vi glæder os meget til at se jer alle sammen igen. Det fine tøj til festen er indkøbt - jeg skal bare have syet mine bukser lidt ind. De er købt lidt for store, for de havde ikke min størrelse. Det må vi have gjort på en systue i nærheden...

Vi ses.

1 kommentar:

  1. Hej bror D og svigerinde D. Dejligt at høre en masse om hvad I går og laver. Spændende at Dani har fået købt brudekjolen, glæder mig til at se hende i den..og dig i dit skrud på dagen. Ja tænk sig der kun er godt og vel 2 1/2 uge til Chr og jeg blir mand og hustru..hihi..Frederik er alene i dagpleje idag for første gang så det er noget mærkeligt. Imorgen skal jeg til frisør og ha prøvesat mit brudehår..det er jeg spændt på. Vi glæder os også meget til at se jer igen. Tiden er nu suset afsted siden I var her i februar, men vi savner jer da alligevel :o) Knus søs

    SvarSlet