lørdag den 30. september 2006

Hej

Lørdag aften. Vi sidder og ser tv - eller dvs Dani ser Amazing Race, og jeg sidder tydeligvis med computeren på skødet og skriver her. Jeg har lavet flæskesteg i dag - uden svær, for det kunne vi ikke lige få i supermarkedet. Eller, vi spurgte ikke, vi så bare, hvad de havde i skranken i delikatessen. Den blev nu rigtig god, så det var helt fint. Vi lavede flødekartofler til. Mystisk, synes nogen nok, men det var faktisk godt. :)

Her er et billede af mig taget i vores gang:

Vi har købt et nyt køleskab i dag, for det gamle var ikke helt optimalt. Fryseren var alt for lille, så vi kunne ikke købe ret meget ind. En pose pommes fritter eller lign. ville fylde den helt op... Det nye køleskab har separat fryser med tre skuffer. Danis mor henter det gamle køleskab og stiller det op i en af de lejligheder, hun lejer ud, da hun har en ny lejer i en af dem. Vi får det leveret på mandag aften.

HP Picnicen i søndags var ikke den store succes. Organisationen af det hele var ikke optimal - det gik ok med de sports-ting der var i løbet af dagen, men da vi skulle spise, gik det helt galt. FOr det første var der ikke stole nok til alle. Jeg vil gætte på, at omkring en tredjedel ikke havde et sted at sidde ned. Helt klart en kæmpebommert fra det sted, det blev holdt (en "klub" i Bukarests største park, Herastrau). Derudover var der alt for få griller i gang til at lave maden, så folk stod i kø i meget lang tid og blev meget utålmodige. Dani og jeg ventede en hel time på at få noget... Da vi havde spist - siddende på et rækværk - tog vi hjem. Det var simpelthen for dårligt... For dem, der havde siddepladser, tror jeg nok, at det var en ok aften... men der var en hel del, der gik tidligt. Forhåbentlig har de lært af det, så det bliver bedre næste år.

I november skal hele min afdeling holde et team-meeting i Budapest i Ungarn. Vi tager nok af sted tirsdag aften med tog, ankommer onsdag morgen. Vi har onsdag fri til sightseeing, og torsdag og fredag bliver brugt på arbejde/team-møder. Vi tager toget hjem fredag aften og ankommer i Bukarest lørdag morgen.

På fredag d. 6. er det et år siden, at Dani og jeg mødtes for første gang og blev et par. :) Det var i Berlin. Det er underligt at tænke på, hvor meget der er sket siden. Nu sidder jeg her i Bukarest, har et andet (fedt) arbejde og er i et fast forhold. Jeg har intet fortrudt. Selvfølgelig savner jeg familien, men der er jo heldigvis telefon og internet, når jeg vil i kontakt med dem derhjemme.

Som afslutning vil jeg lige vise et billede af udsigten fra balkonen i lejligheden (det grønne område i det fjerne er en kirkegård):2 kommentarer:

 1. Hej.

  Det var godt, I fik nyt kamera, så vi kan se lidt dernedefra. Måske der også kommer billeder af Dani. Skønt og se lidt nyt på bloggen :)

  Hilsen Mor

  SvarSlet
 2. Hej Onkel Dan og "Tante" Dani :-)

  Synes lige at jeg også ville skrive lidt.

  Håber at alt går vel "dernede" i Rumænien?

  Far & mor har i dag fået sat webcam op og de har også installeret "Skype", så nu kan du snart se mig live :-)

  Godt at høre at i har fået et nyt kamera, vi savnede lidt billeder af jer og jeres omgivelser, men i må godt tage nogle flere og maile til os, så vi kan danne os et bedre indtryk inden vi kommer ned og besøger Jer :-)

  Hva´så...i har ikke ombestemt jer m.h.t. til at komme hjem i julen?

  Nå men det var hvad jeg havde at sige i denne omgang.

  Kan i nu hygge Jer og vi ses på skype.

  Hilsen
  Frederik ( din ynglings nevø ) :-)

  SvarSlet