søndag den 17. september 2006

Dansk, køkken og picnic

Vi har fået installeret vores nye køkken:


Vi er meget glade for det. Det er en kæmpe forbedring fra det, der var der i forvejen. Nu har vi rent faktisk plads til at arbejde og lave mad på - ikke kun en komfur og en vask og spisebordet (til højre, uden for billedet). Vi har også fået meget mere skabsplads, og det gør det noget lettere at holde orden og få fat i de ting man skal bruge.

På arbejdet går det også godt. Jeg synes, jeg er faldet godt i hak med mine kollegaer - eller i hvert fald med nogen af dem. Man kan jo nok ikke være venner med alle i en gruppe på ca. 25. Men det går godt der. Det er også dejligt at have Dani så tæt ved. Selvom vi ikke ser hinanden så meget på arbejdet, er det dejligt at vide, at hun er der. Og vi kan følges til og fra jobbet.

Jeg var på et lederkursus inden for HP, og kom i kontakt med en manager fra et andet team, hvor de har noget telefonbetjening af kunder, og der er to piger, der skal have med Danmark at gøre. Den ene taler et rimeligt dansk, men den anden taler intet dansk - til gengæld kan hun flydende svensk. Dem skal jeg nu træne i dansk et par timer om ugen, så de kan forstå og tale med de danske kunder, som de kommer til at ringe til/bliver ringet op af. Det er en god mulighed for mig til at udvikle mig selv og mine lederevner,da jeg jo bliver nødt til at træde ind i en form for en lærerrolle. Det er helt sikkert noget, jeg også kan bruge i mit eget team.

Næste weekend er der en firma-picnic for alle medarbejdere i HP i Bucharest, så det er omkring 600 mennesker. Man har lejet en club/restaurant, der ligger ved en stor park. Det varer fra kl. 11 til 23, så det er en lang dag. I løbet af dagen vil der være sportsaktiviteter, lege, karaoke, lodtrækninger om præmier og spisning. Vi tager selvfølgelig med - så må vi se, om vi orker at blive der hele dagen. :)

Vejret er dejligt i dag, og klokken er 14.30 nu, så vi tager over i parken og spiller lidt kort og hygger os lidt. I må have det godt. Hils omkring jer!

1 kommentar:

  1. Hej Dan

    Sikke et dejligt køkken i har fået jer. Det ser rigtigt lækkert ud... Gik picnicturen med HP godt? Jeg har forsøgt at sende en mail til dig, med jeg ved ikke om du har modtaget den eller om du har en ny mail nu... Så kan jeg ikke lige få din mailadresse? Jeg har også forsøgt at sende en sms til dig, den gik heller ikke igennem. Så hvis du også lige kan skrive det i mailen, ville det være rart. Tweety har det godt, hun hakker lidt efter Sigurd en gang imellem, men kan egentlig ikke undvære ham alligevel. De sidder tit på lampen og nysser lidt. Alt går fint her på fragtcentralen, det går som det plejer. Kan i nu hygge jer og pas godt på hinanden.

    Knus Marianne
    P.S. Skal hilse fra dem alle

    SvarSlet