onsdag den 27. juli 2011

Take That i København 15. juli 2011

Den 15. juli var vi til koncert på Danmarks nationalstadion, Parken. De optrædende var først Pet Shop Boys, som varmede op for hovednavnet: Take That.

Det var en rigtig god koncert.

Den startede præcis til tiden kl. 19.30 med Pet Shop Boys, som spillede nogle af deres største hits. Desværre syntes jeg ikke, at lyden var ret god. I hvert fald ikke derfra, hvor vi sad. Så vokalerne druknede noget i en ret overdreven bas, og i det hele taget alt for høj musik i forhold til stemmerne. Ind i mellem var det dog godt nok, og det var fedt at høre West End Girls og Suburbia live. Vi fik også It's a Sin, Go West m.fl.

Derefter var der en kort pause inden Take That gik på scenen kl. 20.45. De startede med kun at være 4 på scenen og sang nogle af deres numre, som de havde lanceret siden de kom tilbage uden Robbie Williams. Dette segment afsluttedes med et Alice i Eventyrland inspireret sceneshow, som endte med at de 4 gik ind ad en dør i storskærmen, som derefter flimrede lidt og begyndte at blinke. Musikken startede og Robbie dukkede op fuld af energi og sparkede festen i gang. Han gav alle sine store numre blandet med vittige kommentarer og fik publikum godt med. Eftersom det var fredag, mente han, at publikum skulle skrige alle ugens frustrationer ud, og bare nyde weekenden. Måske var det derfor jeg mistede stemmen... Efter hans del af showet var der en kort pause, hvor musikken gik over i The Flood og alle 5 kom nu på scenen og leverede resten af showet. De sang både de nye sange, men havde også et nostalgisk indslag omkring et piano, hvor de sang de gamle sange fra da de var unge. Sceneshowet var flot hele vejen igennem. Da de sang The Flood var der en væg af vand bag scenen, hvorpå dansere hang og dansede... I kan se det på billederne. De havde også en stor mekanisk mand med på scenen, som til sidst stod midt på stadion for enden af scene-catwalken.

Her er videoer og billeder:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar