onsdag den 27. juli 2011

Aalborg og København

Det var dejligt at være hjemme i Aalborg igen, selvom det kun var 4 dage. Vi var begge meget glade for opholdet, og det var godt at møde familien igen. Vi er glade for, at I kunne arrangere jeres kalender, så der var mere tid sammen med os. Vi følte os meget velkommen i alle jeres hjem. Vi nød også turen til Jesperhus og omegn, som vi var på sammen med mor og far om mandagen. Vi har mange flotte billeder med hjem, samt gode minder.

Den sidste halvdel af vores Danmarkstur var vi i København, både for at være turister, men også for at komme til koncerten med Take That, som jeg omtaler i et separat indlæg. Sådan set var koncerten grunden til, at vi kom til Danmark på dette tidspunkt. :) I København fik vi set en del og gået rigtig meget. På førstedagen var vi til fods gennem Strøget (der var ikke en dag uden vi var på Strøget), forbi Kgs. Nytorv, Amalienborg og videre til Den Lille Havfrue. Torsdag var vejret ikke så godt, så vi sov længe og gik over i Fisketorvet indkøbscenter, som var 15 min gang fra hotellet. Om aftenen var vi på Jensens Bøfhus ved Scala. Om fredagen var vejret lidt bedre, og vi var igen på Strøget på jagt efter regnslag til koncerten, i tilfælde af at det blev regnvejr. Vi fandt nogen ok nogen i Tiger, og selvom vi ikke brugte dem under koncerten, så var de gode på vej hjem, da det begyndte at regne ret meget. Vi var også på Nationalmuseet, hvor vi så Danmarks historie fra stenalderen til starten på vikingetiden. Vi så også en udstilling om Alverdens Folk. Vi havde ikke tid til at se vikingetiden og den nyerer historie. Det er gratis at komme ind og kan godt anbefales. Det er kun 10 minutters gang fra Rådhuspladsen. Fredag aften var vi til koncert. Om lørdagen havde jeg feber og forkølelse, men med lidt moderne medicin blev jeg i stand til at gå ud, og vi var i Botanisk Have. Vi gik dertil, så fik en del motion den dag også. Om aftenen spiste vi på Indiana Tex Mex restaurant i Fisketorvet - vi havde set, at der var mange steder med all-you-can-eat buffetter, da vi var der om torsdagen. Det var god mad til en rimelig  pris. Søndag tog vi hjem, med et forlænget ophold i Schiphol lufthavn i Amsterdam på grund af et aflyst fly. Jeg havde stadig feber og på piller for at holde det nede. Vi var hjemme i lejligheden i Bukarest ca. kl. 2 om natten og skulle på arbejde næste dag. Det kom jeg dog ikke, da jeg stadig var syg et par dage mere, men Dani var sej og kom på arbejde til normal tid.

Billeder fra Aalborg, Jesperhus og København

Nu går det godt igen, og vi er tilbage i den gamle trummerum. Der er travlt på arbejdet. Alt for mange projekter gør det svært for alle projektlederne i mit team at følge med, og det giver nogle følgeproblemer, som nu skal forsøges løst. Foreløbig vil vi ansætte lidt flere, da det forventes at arbejdsmængden fortsætter et godt stykke tid endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar