torsdag den 22. oktober 2009


Vi var i biografen og se Robbie Williams koncert live fra London i tirsdags. Det var en god koncert, og selvom det selvfølgelig ikke er det samme som at være der, var det nu alligevel ret godt. Man må sige, at Robbie er tilbage i storform.

På arbejdet går det ok. Der er rimeligt travlt for tiden, da HP jo er med på Windows 7 bølgen, og prøver at få kunderne til at købe flest mulige nye computere med det nye Windows installeret på deres produkter. Så der har været en del projekter med websider med deadline 22. oktober, som jo er Win7 lanceringsdag.

Når vi kommer til Danmark i december, skal vi sikkert tilbringe et par dage i København også. Min chef vil gerne, at jeg kommer på kontoret, så vi kan have face-to-face møder. Hun har ikke været i Rumænien i halvandet år på grund af rejsestop i HP (for at spare penge). Så Dani og jeg kan begge arbejde fra kontoret i Allerød et par dage, og se lidt af København om aftenen. Det bliver nok sidst på måneden, lige før jul.

På lørdag skal vi på indisk restaurant og fejre "Diwali", som er den hinduistiske version af julen. Vi blev inviteret af Vijay og Isabela. Der kommer over hundrede personer til dette arrangement. Vi skal selv betale lidt for maden, men det er ok. Det bliver nok spændende, og forhåbentligt er der masser af god mad. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar