torsdag den 1. oktober 2009

Jeg får snart nye ansvarsområder på arbejdet. Jeg skal være Supervisor for den del af mit team, der er på kontoret her i Bukarest. Vi er 12 personer i alt her fra mit team. Opgaverne i forbindelse med denne udnævnelse vil blandt andet være at have regelmæssige 1:1 møder med hver af dem, og lignende "bløde" opgaver. Jeg skal stadig beholde mit nuværende arbejde, men bruge mindre tid på nogle opgaver, så der er tid til den nye.

Der er kun et par måneder til vi skal flytte tilbage til "Pipera"-kontoret, som vi blev flyttet fra sidste år på grund af pladsmangel. Nu er den nye bygning der ved at være færdig, så vi forventer at flytte tilbage sidst i november. Dani blev ikke flyttet, så hun har været der hele tiden, men hun skal sandsynligvis også flytte i den nye bygning.

2 kommentarer:

 1. Hejsa,

  Tillykke med "forfremmelsen"! De ter da et fint klap på skulderen. Giver det så også lidt ekstra i lønningsposen?

  Kommer du også til at sidde i den nye bygning?

  SvarSlet
 2. Tak. Det håber jeg, men i denne krisetid er det ikke sikkert.

  Ja, jeg skal også være i den nye bygning. Den har 13 etager, og jeg tror, jeg kommer til at være på 10. eller 11. etage. Dani skal vist være på 13.

  SvarSlet