torsdag den 22. januar 2009

Så er det hverdag igen efter juleferien. Eller, det vil sige, jeg havde jo sådan set ikke ferie, udover de par helligdage, der var.

I søndags var vi med Cristiana og Alex på en udendørs skøjtebane i Cismigiu park i midtbyen. Jeg nøjedes dog med at kigge på, da jeg ikke er en særlig habil skøjteløber. Bagefter var vi hjemme hos dem for at fejre, at de var blevet forlovet dagen før. De vil giftes i sommeren 2010.

Nu jeg skriver om at blive gift, så er vi blevet inviteret til bryllup i juni. Det er hos hende, der greb/stjal buketten fra Pia ved vores bryllup men dog gav den tilbage. :)

Vi har ikke haft meget sne, kun en uges tid, hvor vi havde omkring 5 cm på jorden. Nu er det blevet noget varmere, efter de 3-4 uger med temperaturer under 0 hele døgnet. I dag har vi delvis solskin og omkring 9 grader.

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være fadder for Julie, og det vil jeg selvfølgelig gerne. Jeg er bare ked af, at jeg ikke kan være med ved dåben. Jeg håber ikke, det betyder noget, at jeg nu tilhører den ortodokse kirke. De grundlæggende ideer er jo de samme. Begge trosretninger døber i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar