søndag den 13. juli 2008

Vi er i gang med at gøre den nye lejlighed i stand. Eller, vi har hyret et rengøringsfirma til at gøre rent og male for os. Det er penge, som virkelig er givet godt ud, for det fjerner en masse stress og besvær for os. De var der hele dagen fredag, og kommer igen mandag, for at gøre det færdigt. Der mangler stadig at blive malet i stuen. Køkkenet er blevet gjort rigtig godt rent - det var ikke så lækkert før, men nu skinner det flot.

I denne uge får vi installeret vores nye køkken. Det glæder vi os til at se. Det var ikke helt billigt, men vi forventer at få rigtig god kvalitet. Bordpladen kommer til at gå langs to vægge, så der skulle blive masser af arbejdsplads. Vi har valgt en træfinish til front og bordplade. Det samme træ begge steder. På strategiske steder vil der være en petroleumsblå accent, til at give lidt farvespil.

Vi har også bestillinger lavet på møbler til værelserne. Fra en forretning har vi bestilt et skab til gæsteværelset og seng og natborde til soveværelset. Fra en anden forretning har vi bestilt et skab til soveværelset. Vi forventer levering af disse ting i denne uge også. Vi har også bestilt en ny sofa og stol til stuen, men vi ved ikke 100%, hvornår den bliver leveret, men det burde være sidst på måneden (I kan se den her http://www.elvila.ro/produs/459/Hol_SERENA/, vi har bestilt den med beige sæde og okkerrøde puder)

Det har været super vejr de sidste mange uger. Temperaturen har ikke været under 30 om dagen. Det ser dog ud til at det bliver lidt køligere i denne uge med omkring 26-28 grader og noget regn nogle dage. Det bliver helt dejligt til en afveksling. :)

Vi håber, at I alle har det godt og nyder sommeren. Jeg følger med i vejrudsigten for Aalborg, og det har ikke set så ringe ud. Vi ser frem til besøget fra mor og far sidst på måneden. Så skulle vi gerne være på plads med det hele i den nye lejlighed... eller i hvert fald nok til at kunne bo der. :)

1 kommentar:

 1. Hejsa,

  Petroleumsblå accent og okkerrøde puder. Hehe, du lyder jo som en indretningsarkitekt :)

  Det er godt nok mange ting I skal have styr på med den nye lejlighed. Vi håber at I har overblikket. Vi kan godt forstå at I har "købt" hjælp til rengøringen og malingen med alle de andre ting I også skal have styr på. Vi glæder os til at se det færdige resultat.

  Jeres ferie på Malta så rigtigt hyggelig ud. Vi må jo "nøjes" med Langeland denne sommer, men det glæder vi os nu rigtigt meget til alligevel - det bliver hyggeligt.

  Vi var til en ny 3D-scanning i går efter at den første for 14 dage siden ikke rigtigt viste noget fordi Julie drillede os. Nu har vi fået nogle gode billeder af hende. Hun ser sød ud. Hun ligner vist mest mig (Rolf). Jeg havde nu håbet at hun ville få Pias næse :)

  Vi glæder os rigtig meget til at få jer på besøg fra 8. september!

  Knus fra Pia, Julie og Rolf

  SvarSlet