søndag den 1. juni 2008

Sommeren er her

Det sidste stykke tid har vi nydt godt af varmt vejr med masser af sol. Dog har der også været nogle eftermiddagstordenbyger som følge af dette, men det har været ok.

Denne weekend har jeg dog ikke kunnet nyde det så meget, for jeg har været syg. I løbet af fredagen fik jeg feber og diarre, hvilket kulminerede fredag aften. I går, lørdag, var det lidt bedre, men jeg var ikke rask, og i dag er det stadig ikke helt væk, men jeg er dog i stand til at spise mere og har ikke ret meget feber. Forhåbentligt er det ovre i morgen eller overmorgen.

Det går godt på arbejdet. Jeg får gode tilbagemeldinger om det arbejde jeg udfører, så det er dejligt. :)

Vi skal til reception hos ambassadøren igen. I anledning af grundlovsdag holder ambassadøren reception for herboende danskere. Så torsdag aften trækker vi det pæne tøj på og tager en tur omkring ambassadørboligen. :)

1 kommentar:

  1. Hej. I mænger jer da rigtig med de fine. God fornøjelse. Hilsen Moderen. God bedring

    SvarSlet