søndag den 20. april 2008

Palmesøndag, kursus, Burger King, McDonald's, KFC, porrer, Botanisk Have.

I dag er det Palmesøndag, eller som det hedder på rumænsk: Duminica de Florii. Direkte oversat betyder det "blomstersøndag". Det er samtidig navnedag for alle, der hedder noget blomsterrelateret (f.eks. Violeta, Florin, Iris, Florina). Det bruges også meget at købe pilegrene eller syrener og sætte dem i vase i hjemmet.

I sidste uge var jeg på kursus i 3 dage fra onsdag til fredag. Det var et kursus om risikostyring i projekter - sådan noget med at forsøge at forudse det uventede og tage de rette forholdsregler på forhånd. Jeg synes, det var et godt kursus, og at jeg fik noget ud af det. Man kan nok aldrig bruge alt, hvad man lærer på sådanne kurser, men de overordnede principper var gode at tage med derfra.

I fredags åbnede et nyt shoppingcenter ved siden af IKEA. Det hedder Baneasa Shopping City. Der er en del nye forretninger, som ikke har været representeret i Rumænien før. Den vigtigste er nok BURGER KING!!! Vi var der i lørdags, og jeg fik en Whopper menu. Godt nok er jeg på en slags slankekur (jeg har tabt 2 kilo), men jeg ville ikke undvære en Whopper. :) Da vi stod i kø ved Burger King så vi dette i køen ved siden af hos Kentucky Fried Chicken:

Image021
McDonald's-ansatte i kø for at købe KFC-mad. :D Gad vide om de kan blive fyret for det. Måske vælger de KFC, da de ved, hvad der er i McD-burgerne...

I dag købte Dani nogle porrer hos den lokale grønthandler. De var rimeligt store. Se selv:

Apr_08 024

I dag har vi været i Botanisk Have. Vejret var rigtig fint. Vi har haft 25 grader i dag, så det var på tide at finde shortsene frem. Hvis I klikker på billedet, kan I se flere billeder fra besøget.

Apr_08 047

Vi håber, at I alle har det godt. Tak til Frederik for at du har lagt nye billeder på din blog. Du ser sød ud, men også lidt fræk. :)

1 kommentar:

  1. Hej. Ja, så behøver man da kun 1 porre, hvor vi andre bruger 3-4 stk.:-). Sjovt med dem fra McDonald's. Godt vi aldrig spiser der. Knus Moderen.

    SvarSlet