tirsdag den 11. marts 2008

Master Dani

Dani er nu Master i marketing. Hun bestod sin eksamen/disserteringsopgave med bedste karakter: 10.

Hun havde lavet en opgave om online marketing og udviklingen i samme i de voksende markeder i Østeuropa. Den skriftlige opgave og efterfølgende præsentation ved eksamen gav 10-tallet.

Nu er hun færdig med skolen, og synes det er lidt mærkeligt ikke at tænke på det mere. Hun snakker om at lave noget andet, men jeg synes nu, at hun bare skal tage at slappe lidt af. :)

I weekenden lavede vi ikke så meget. Lørdag var vi ude at handle og ose i Ikea. Vi ville egentlig bare kigge, men som sædvanligt kommer man hjem med en masse småting. Vi købte en stempelkande til kaffe for kun ca. kr. 90,- så nu skal vi til at lave ordentlig kaffe - altså når vi får købt nogle bønner... Søndag mødtes vi med vores gudsøn og hans forældre i storcenteret. Vi fik middag på en af restauranterne der og hyggede os i nogle timer. Tudor var vågen og i rimeligt godt humør. Her er et billede af os:

Image018

Vi ønsker begge Christian en rigtig god tur til New York. Og til alle jer andre håber vi, at I har det godt og ser frem til jeres påskeferie. I den ortodokse tro er påsken ikke før i slutningen af april...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar