mandag den 3. marts 2008

I morgen skal jeg til Wien med arbejdet. Jeg skal deltage i team meeting for country web managers fra den region i Europa, som jeg er kontakt for. Jeg har to overnatninger og kommer tilbage på torsdag. Der er møder alle dage - altså både tirsdag, onsdag og torsdag. Jeg håber, at der også bliver tid til lidt sight-seeing, men det bliver nok meget begrænset.

Som I har set på billederne, så blev vi gudforældre til Tudor for et par uger siden. Vi delte æren med den unge pige, I kan se på billederne. Hun var en veninde til Miruna, som er Tudors storesøster. Den kirkelige handling var næsten som vores bryllup, bortset fra at barnet bliver dyppet i vand, og det gjorde vi ikke. :) Festen bagefter blev holdt på Cercul Militar, som er nogle fornemme selskablokaler og restaurant, i en bygning ejet af militæret. Det ligger ca. midt i Bukarest. Eftersom faren til Tudor, Mihai, er militærlæge og har nogle forbindelser, holdt de festen der. Den blev holdt på nøjagtig samme måde som et bryllup. Det eneste, der manglede, var et brudepar til at danse første dans og skære kagen for... Det var som om alle gæsterne var der af pligt, mere end af lyst. Plus, at teenagerne fik lov at bestemme musikken, så det var temmelig højt og ret moderne... Nå, men det gik ok, og det var alt sammen vældig fint, omend lidt kedeligt.

På det sidste har vi haft rigtig fint vejr. Temperaturen har været over 15 grader nogle dage, og solen har skinnet flot, så det føltes dejligt varmt, når man stod i solen. De næste par dage bliver det lidt koldere, men det er kun for en kort bemærkning, så kommer det milde vejr tilbage.

Husk, I er altid velkommen til at besøge os, skulle I få lyst til det. Vi kan sagtens huse 2 store og en lille gæst. :)

Vi tænker tit på, hvordan I har det, og håber, at alt går godt. Vi tjekker Frederiks blog dagligt, og håber, at der kommer nyt deri tit. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar