mandag den 19. marts 2007

I weekenden var vi en tur i Landsby-museet. Det ligger ca. midt i Bukarest og er ligesom Den Gamle By i Århus, hvor gamle huse fra hele landet er bragt til museet.

Som I kan se på billederne, er det foråret godt i gang her. I dag havde vi 20 grader og dejligt solskin. I går, hvor billederne er taget, er der nok 18-20 grader også.
På billedet herunder står jeg foran kælderindgangen til et fint gammelt hus. Som I kan se, var folk ikke så høje før i tiden... Jeg måtte altid dukke mig for at gå igennem døre i de huse, der var åbne for publikum.

1 kommentar:

 1. Hej (Sviger)brormand og Dani! :)

  Det er efterhånden et stykke tid siden at vi har tjekket din blog (der skete jo ingenting) - og så er der minsandten hele to nye indlæg - herligt!

  Det er godt at høre at det går godt endnu. Det gør det også herhjemme - der er ikke så meget nyt at fortælle, udover at Pia jo lige er kommet hjem fra hendes uge i Kenya sammen med de andre supersælgere fra Eniro. Det havde været en rigtig god tur, hvor hun så en masse spændende vilde dyr, men hvor hun desværre også fik en maveforgiftning (kolibakterier) de sidste par dage. Hendes læge siger at jeg (Rolf) skal lave mad den næste uge, fordi det kan smitte igennem huden - jeg tror nu at hun har bestukket ham! :)

  Hvis du sælger bilen til en anden rumæner, skal dén person så ikke selv betale importafgiften - så bliver det vel svært at sælge den?! - Nå, men held og lykke med det!

  Hyg jer!

  Knus fra Pia, Monster og Rolf

  SvarSlet