torsdag den 23. november 2006

Jeg har lavet en bule i bilen...

Det er lykkedes mig at lave en bule i bilen...
Ok, ok, det var min skyld.. og den anden bil var parkeret. Det var på en parkeringsplads ved et supermarked - men til mit forsvar skal siges, at den anden bil holdt der, hvor man skal køre på vej ud fra parkeringspladsen. Jeg ville dreje til venstre, og bilen holdt på hjørnet, og så kom jeg altså for tæt på og fik skrabet venstre bagskærm op mod den anden bil. Jeg tror, den mistede en del maling... det sidder i hvert fald på min bil nu. Jeg fik også et lille tryk, men ikke noget slemt. Vi skyndte os at køre derfra... ;)

Den vigtigste del af min bil fungerer stadig: Hornet!

Hvis hornet i ens bil ikke virker her, er man virkelig udenfor. Man har ingen mulighed for at lade de andre trafikanter vide, at man synes de kører som fjolser. Og der må virkelig være mange trafikfjolser her, for der bliver dyttet og båttet i eet væk. :) Men folk kører nu også ofte som sindssyge - det er faktisk utroligt, at der ikke sker flere ulykker, end der gør. Men folk har nok lært at være mere opmærksomme af samme grund... Jeg er allerede ved at føle mig som en rigtig rumæner, når det kommer til at begå sig i trafikken, men jeg ved nu ikke rigtig... En måde at teste det på kunne være for mig at køre i Aalborg nu... folk ville nok tro, at jeg var blevet lallende sindssyg. :-D

Er der nogen, der vil låne mig deres bil, når jeg kommer på besøg? Tihi...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar