søndag den 30. oktober 2011

I denne uge har vi købt billetter til vores juletur til Aalborg. Detaljer om ankomst og afgang kan ses på TripIt her: http://www.tripit.com/trip/public/id/1AB37E150058. Vi flyver med KLM via Amsterdam, og ved at booke hver del af turen individuelt sparede vi næsten €100 totalt, i forhold til at booke turen som én strækning. Mærkeligt nok, da det er nøjagtig samme fly og tider... Vi havde også 2 x €50 rabatkuponer fra sidste tur, hvor vi jo måtte vente i Amsterdam, da vores afgang blev aflyst. Den endelige pris blev så €591.


Nu mangler vi bare ønskeseddel fra dem, vi er på gave med. :) Vi glæder os til at se jer.


Det er ret hektisk på arbejdet for tiden, da det er HPs regnskabsårsafslutning. 1. november starter regnskabsåret 2012. Min chef var i Bukarest for 2 uger siden, for at vi kunne planlægge næste år og fastsætte mål med mere. Da jeg tager over som team lead for et nyt område, har jeg haft travlt med at lære om det, samt dele min viden med ham, der tager over efter mig for projektlederne. Det nye team er egentlig ikke nyt, men har eksisteret i et års tid. Det beskæftiger sig med HPs udnyttelse af sociale medier såsom Facebook, Youtube og andre. Det er et lille team, men da det er et område i vækst, kan jeg godt forestille mig, at der bliver nok at se til. Der er meget at lære, men jeg glæder mig til at komme i gang.


Siden jeg skrev sidst, har vi jo også haft besøg. Min bror, Rolf, var på besøg med kone og 2 børn. Det var et dejligt besøg, og vi var meget glade for at have dem her. De boede hos os hele ugen. Det lykkedes dem at ramme en uge med meget varmt vejr. Ja, det var vist lidt for varmt for de danske besøgende. :) Vi havde omkring 35 grader de første dage, og omkring 22 om natten. Sidst på ugen var det lidt køligere, men ikke koldt. Billeder fra besøget er på Flickr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar