fredag den 6. maj 2011

Der er allerede gået en uge siden mor og far tog hjem. Tiden flyver afsted, synes jeg. Det var dejligt at have dem på besøg, og det var dejligt, at de blev en hel uge denne gang. Til påske var vi hos Dani's mor og Adi fra søndag til mandag. De var ankommet om fredagen, og om lørdagen var vi i Den Røde Drage, eller det kinesiske marked, som vi også kalder det. Som sædvanligt købte mor og far ikke rigtigt noget, men Dani og jeg fik da noget nyt tøj med hjem. Om eftermiddagen var vi i den gamle bydel og få frokost og nød solskinnet og varmen. Efter påske var vi i botanisk have, AFI storcenter (som er meget stort), vandring rundt i midtbyen, Cismigiu parken og andre steder. Vi var også ude at spise flere gange, inklusive en gang med Danis søster. Vi glæder os til de kommer næste gang. :) Og vi glæder os også til turen til DK, som kun er et par måneder ude i fremtiden nu. Og til september kommer Rolf og familien og besøger os.

I morgen, lørdag, skal vi til koncert. På Piata Constitutiei lige foran Folkets Hus (Ceausescus palads) optræder Shakira med hendes The Sun Comes Out turne. Det bliver nok ganske fedt. Vi glæder os til at opleve det.

Vejret har ikke rigtig vist sig fra den helt pæne side endnu. Det har kun været nogle få, korte perioder, vi har haft rigtig pænt vejr, ellers har vi mest haft ustadigt og halvkølogt vejr. I går regnede det non-stop hele dagen. I dag har der dog været solskin og nogenlunde temperatur, uden at være helt varmt. Vi håber, det holder tørt i morgen også, da koncerten er udendørs. Jeg tror, at Danmark har haft et pænere forår, end vi har på det sidste, såvidt jeg kan se.

Her er nogle billeder fra mor og fars besøg:
(Klik på pilen i midten for at starte, og derefter på ikonet nederst til højre for at lave fuld skærm.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar