mandag den 17. maj 2010

Så skal vi kun arbejde 3 dage mere, så er der ferie! :)

Nu jeg taler om arbejdet, så går det ok i min nye lederrolle. Jeg er ved at være mere vant til det, og det føles knap så underligt at være den, der skal tage beslutninger. Nu har jeg også fået 7 personer i Asien i mit team, samt 1 i Mexico. Det giver lidt problemer med tidszoner, men indtil videre går det. Vi er også begyndt at have flere projekter fra USA, og på grund af tidszoneforskellen har jeg måttet arbejde sent et par gange. Så tager jeg tidligt fri en anden dag for at udligne tiden.

Sommeren er lidt op og ned her. Nogle dage har vi 25 og sol, og andre dage, som i dag, har vi kun 15 og skyet. Jeg håber, det snart bliver lidt mere stabilt med varmen. Nu skal vi jo heldigvis nyde sommeren en uge i Tyrkiet, og der ser vejret ud til at blive dejligt. Vi glæder os meget til at komme ned og slappe af og blive lidt solbrændte. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar