onsdag den 19. august 2009


I weekenden var vi igen en lille tur i Robesti. Vejret er stadig varmt og dejligt, så vi var udendørs det meste af tiden. Her står jeg lige og poserer lidt foran blomsterne i indkørslen.
Forrige uge havde vi ellers lidt af en oplevelse på vej hjem fra fitness. Vi kom gående fra sporvognen på vej hjemad. Vi passerer nogle blokke på vejen, og uden for en af opgangene ser vi en mand i trediverne stå og råbe ad en ældre kvinde. Han påstår at hun har slået hans 75-årige mor og dasker ud efter hende og slår hende et par gange på kinden og munden, så hun kommer til at bløde. Jeg bærer rygsækken med vores træningstøj, og med den foran mig stiller jeg mig imellem for at stoppe ham. Han er tydeligvis fuld eller måske påvirket af et eller andet. Det virker nogenlunde og han prøver ikke at slå på mig. Han begynder at trække ind i opgangen, kommer tilbage og jeg står igen imellem. Han går så helt ind, samtidig med at Dani ringer efter politiet. Inden de ankommer, kommer manden ud igen og styrer igen mod den ældre dame, som vi finder ud af er 60 år, og som aldrig har slået hans mor eller andre. Hun har kendt denne fyr siden han var barn, og han har åbenbart altid været utilregnelig, og har sikkert selv slået sin mor. En anden nabo kommer til, og han og jeg holder nogenlunde fyren på afstand. På et tidspunkt er han meget påtrængende overfor damen, og det ender med at naboen trækker en peberspray og sprøjter fyren i ansigtet. Ikke meget, men nok til at han fortrækker sig, og står og gnider øjnene. Samtidig ankommer politiet og de tager over og får styr på situationen. Vi giver vores oplysninger til den ene betjent, og går derefter hjemad på rystende ben. :) Vi har ikke hørt mere til sagen - de har sikkert ikke behov for vidneudsagn, da fyren blev ved med at råbe og virke agressiv, selv da politiet var kommet. Den ældre dames børn kom også, da hun havde ringet til dem, og de bekræftede at denne mand ikke var helt normal, og at han sandsynligvis selv havde slået sin mor. Uden at vide det, så tror jeg, at han ikke var ukendt hos politiet.

På arbejdet går det okay. Efter en lidt stille periode, er jeg nu ved at blive lidt involveret i en kvalitetskontrolproces for de websider vi producerer, for at forbedre den tekniske kvalitet. Jeg er også involveret i en forbedring af siderne, der præsenterer Compaq produkter plus andre småting.

Til familien: Vores foreløbige rejseplaner i forbindelse med Danmarksturen i december ser ud til at blive med udrejse den 6. december og hjemrejse den 3. januar, men det er ikke helt sikkert endnu. Vi skal først lige have bestilt flybiletterne. Vi har ikke tænkt os at tage fridage, andet end den 24. og dagene mellem jul og nytår. Hvis I har nogle fridage, kan det dog være, at vi også kunne holde fri. I øvrigt... I må gerne sende ønskesedler snarest. :D

1 kommentar:

  1. Hejsa!

    Jeg synes at det var flot og modigt gjort at du stillede dig imellem den voldelige mand og den gamle dame. Thumbs up herfra, og godt at han ikke gik løs på dig i stedet for.

    Husk at I altid har et stående tilbud om at bo hos os, når I er i Danmark. Julie sover igennem om natten, så det bliver slet ikke noget problem i forhold til hende.

    Det er godt nok noget tidligt at du vil have ønskesedler. De kommer ikke nu, men vi skal nok forsøge at få dem lavet i god tid inden I skal herop.

    SvarSlet