mandag den 20. juli 2009

Det er lidt varmt

I denne weekend har vi været til bryllup hos en af mine kollegaer. Det blev holdt i Buzau, så vi overnattede hos svigermor. Det var et fint bryllup. Det blev holdt i den restaurant, hvor vi fik suppe dagen efter vores bryllup. Der var nok omkring 70-80 mennesker, så det var en lille fest, efter rumænsk bryllupsstandard. :)


På lørdag er det Adis fødselsdag. Så tager vi til Buzau (Robesti) igen for at fejre ham. Han fylder 54, så det er ikke noget særligt med fest eller andet.

Vejret har været utroligt varmt på det sidste. Hver dag er der over 30 grader og nogle dage over 35. Der er forudsagt op til 39 på fredag... pyha.

På onsdag aften tager jeg med et par kollegaer ud og bowle. Vi har været afsted før, og det er altid meget hyggeligt. Vijay kommer også med, da han kender alle, fra dengang han arbejdede hos HP.

På arbejdet går det fint. Der er feriestilhed for mit vedkommende, så det er ikke så anstrengende. Men det varer jo nok ikke ved, da folk snart kommer tilbage og begynder at lancere webkampagner igen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar