søndag den 7. juni 2009

På besøg i Robesti


Vi var en tur i Robesti for at besøge svigerfamilien denne weekend. På vej derop stødte vi på denne fyr og 2 af dens søskende. De sad på hver deres elpæl langs med vejen. Denne her blev dog lidt nervøs, da vi stoppede, og jeg steg ud for a tage billeder. Jeg fik dog et par stykker, inden den fløj sin vej.

Det var et stille og roligt ophold. Det var meget varmt, så vi nød vejret og spiste is på den overdækkede terrasse. På vej hjem besøgte vi Danis bedsteforældre som sædvanligt. De har det godt, omstændighederne taget i betragtning. Gheorghe havde selv rejst sig op at sidde, og så rimeligt frisk ud. Han kan dog ikke rejse sig - benene vil ikke længere. De var, som altid, glade for at se os.

I næste weekend skal vi til bryllup i Galati, som ligger mod nordøst ved Donau-floden. Vi tager toget fra Bukarest lørdag morgen, og overnatter på hotel deroppe, og kommer hjem igen søndag eftermiddag.

Da det er sommer, tog jeg (som sædvanlig) blomsterbilleder, som I kan se her, hvis I vil. Der er også et par stykker af mig og et af svigermor. Klik her

Siden fredag har vi haft supervarmt vejr. 30-35 grader. Det er dejligt, men også lidt belastende. det ser ud til at fortsætte, så langt som vejrudsigten kan se. Dog med nogle dage med tordenbyger, men stadig 30+ grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar