tirsdag den 18. november 2008

På Danis fødselsdag arbejdede jeg fra det samme kontor, som hun er på. Jeg havde arrangeret, at vi skulle ud at spise efter arbejde. Som en overraskelse havde jeg også inviteret Luana og Adi og Dori. Dani anede intet, før vi kom til restauranten, og bordet var bestilt til 5 personer. :)
Da vi kom hjem, var der en seddel i postkassen med en besked om, at der lå en pakke til Dani på posthuset. Vi hentede den dagen efter, og det var fødselsdagsgaver fra DK. Hun blev meget glad for både flagstangen og smykkerne.
Lørdag var vi så til Tudors 1 års fødselsdag. I den forbindelse er der en tradition, der går ud på, at man klipper en hårtot af barnet, og gemmer den, ved at smelte den fast på en sølvmønt med stearin eller voks.
En anden tradition er, at barnet bliver præsenteret med en bakke med en masse forskellige ting. De første 3 ting, han vælger, er en indikation på, hvordan hans fremtid ser ud. På bakken er der forskelligt legetøj, penge, bilnøgler og andre ting. Til stor skuffelse for hans forældre valgte Tudor ikke pengene, men derimod en lille bold, et stykke konfekt og en mundharmonika. Så han vokser sikkert op til at blive en overvægtig fodboldspiller, der elsker folkemusik. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar